:::: MENU ::::

Vindecarea Reconectiva si muzica

Azi, in timpul meditatiei, mi-a trecut prin minte ideea ca o sesiune de Vindecarea Reconectiva este ca un concert, care iti face o deosebita placere si care apoi ramane cu tine. Vindecarea Reconectiva, ca si muzica, inseamna vibratie, energie, informatie, echilibru dar si emotie.

Nu este chiar intamplator faptul ca m-am gandit la concert, acum cateva zile am primit de la fiul meu doua bilete la concertul Dire Straits din 20 martie 2016, care va avea loc la Sala Palatului si astept cu nerabdare momentul.

Dar sa revenim la ideea initiala. Fara geniul maestrului nu exista muzica buna, dar nu este de neglijat nici calitatea instrumentului muzical. In Vindecarea Reconectiva maestrul este Universul, iar noi, practicienii, care facilitam vindecarea, suntem instrumentele prin care are loc transferul vibratiilor reconective vindecatoare.

Ca in cazul muzicii, intrumentul conteaza si el, este important sa fie un canal curat pentru frecventele Vindecarii Reconective, conteaza sa fie bine acordat, pentru a nu transmite fals vibratiile. Asa cum intretinerea instrumentelor muzicale costa, exista un cost pentru “acordarea” si intretinerea periodaca a practicianului de Vindecare Reconectiva.

Este unul din motivele pentru care am stabilit niste tarife corecte dar nu mici, al doilea este cel al timpului dedicat.

Mai exista si un al treilea motiv, anume acela ca studii statistice demonstreaza faptul ca daca nu platesti, sau daca platesti prea putin pentru un act medical, vindecarea nu se produce la fel de bine, la fel de repede ca in cazul in care ai dat multi bani. Si asta in cazul unor tratamente identice.

Acesta este probabil motivul pentru care subconstientul ne indeamna sa dam bani medicilor (indiferent daca o cer sau nu), de regula nu ne punem problema daca sa dam sau nu, ne punem problema daca e destul 300, sau mai bine sa dam 500. Ne asteptam ca ceva pentru care platim mai mult sa functioneze mai bine si … chiar asa se intampla. E dovedit.

Chiar daca pentru a practica Vindecarea Reconectiva nu trebuie sa fii medic, pentru ca nici nu este un act medical cu stabilire diagnostic si prescriere de tratament pentru o anumita boala, ci este o vindecare a persoanei, efectul platii considerate suficiente de insusi persoana in cauza, functioneaza dupa acelasi tipic.

Maestrul a compus o sinfonie incredibila, eu sunt bine acordat pentru a va transmite megaconcertul energiilor vindecatoare. Bilete avem doar la categoria VIP, pentru rezervare dati click aici.

 

 


So, what do you think ?