:::: MENU ::::

Vindecarea Reconectiva pentru animale si plante

Frecventele de Vindecare Reconectiva au efecte benefice nu numai in cazul oamenilor, animalele si plantele reactioneaza si ele foarte bine la aceste energii.

Scriu acest articol pentru ca zilele acestea am avut o problema cu catelusa noastra Sara, care a trebuit operata pentru eliminarea pietrelor formate in vezica urinara.

Mi-am adus aminte cat de bine au reactionat clientii mei umani la Vindecarea Reconectiva aplicata postoperator, in sensul ca durerile au disparut de la prima sedinta, iar recuperarea a fost foarte buna, asa ca i-am facut si Sarei trei sedinte, iar rezultatele sunt foarte bune.

Sara se vindeca foarte repede, in zilele de dupa operatie nu a avut nicuna dintre posibilele probleme pe care mi le-a decris medicul veterinar ca fiind posibile, chiar probabile sa apara, inclusiv ca urmare a anesteziei la care a fost supusa.

Este foarte important sa tineti cont de faptul ca animalele nu va pot explica ce probleme au, in cazul lor simptomele bolii se vad doar cand situatia este destul de grava, de aceea trebuie sa va adresati pentru diagnostic si, daca este cazul, pentru o interventie de urgenta, medicului veterinar. Vindecarea Reconectiva trebuie facuta pentru a ajuta tratamentul medical, nicidecum ca alternativa la acesta.

Vindecarea Reconectiva a animalului de companie il va face mai echilibrat si mai sanatos, iar in cazul unei interventii medicale acesta se va recupera mult mai repede. Sedintele se pot face in prezenta animalului, sau de la distanta.

Programarea sedintelor se face aici, tarifele sunt mult mai mici ca in cazul clientilor umani si se negociaza de la caz la caz.


So, what do you think ?