:::: MENU ::::

Vindecarea de la distanta

Cat este de greu de acceptat ca Vindecarea Reconectiva (VR) ar functiona la distanta? Probabil ca este destul de greu.

Va fi si mai greu, daca va spun ca nu trebuie sa am poza persoanei, nu trebuie sa ii stiu numele, practic nu trebuie sa am nicio informatie despre persoana. Cum ar putea sa functioneze asa ceva? Poate, si chiar functioneaza.

Cum stiu ca trebuie sa fac VR acelei persoane? Simplu, cineva ma suna sau imi scrie un mail si ma roaga sa ii fac VR prietenei, mamei, baietelului, etc., dar atentie, nici despre aceasta persoana nu trebuie sa stiu nimic.

As putea sa dau explicatii despre modul in care functioneaza, dar nu cred ca este important. Important este sa stii ca functioneaza si ca poti solicita oricand o VR la distanta, nu trebuie sa te deplasezi, nu trebuie sa pierzi bani si timp pentru transport, cazare si alte cheltuieli.

In loc de explicatii va spun despre un caz relativ recent. M-a contactat o doamna din Cluj, care a citit cartea lui Eric Pearl “Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” si a vrut sa experimenteze VR. Nu mi-a spus daca sufera de ceva sau nu, a cerut pur si simplu trei sedinte la distanta.

I-am facut cele trei sedinte, mi-a spus ca a simtit ceva caldura, ceva furnicaturi, etc., dar nimic iesit din comun. Nu parea nici dezamagita, nici entuziasmata. Mi-a trecut prin minte ca nu ar fi rau sa ii scriu ce am simtit eu in timpul sedintelor, cu indicarea exacta a zonelor corpului. Zis si facut.

Mi-a raspuns si mi-a povestit problemele medicale pe care le-a avut in toate cele trei zone indicate de mine. La observatia mea ca in zona capului, una destul de activa (dezechilibrata) in cazul majoritatii oamenilor, in cazul ei am simtit un echilibru aproape perfect, mi-a spus ca practica meditatia, rugaciunea si citeste carti de dezvoltare spirituala.

Va invit sa incercati si voi.

Pentru programare trimiteti mail pe info@mybalance.ro, sunati la 0740 949 830 sau accesati pagina de contact.


So, what do you think ?