:::: MENU ::::

Vindecare versus tratament

Atunci cand vorbim despre Vindecare Reconectiva, putem fi tentati sa credem ca probabil pe undeva are legatura cu medicina. De fapt nu este asa.

Medicina se bazeaza pe studiul corpului si a bolilor in scopul de a stabili un diagnostic si un tratament adecvat. Tratamentul uneori ajuta corpul sa se (auto)vindece, alteori doar are menirea de a tine boala la un nivel suportabil, cu o evolutie cat mai lenta.

Vindecarea este un proces intern (de fapt orice vindecare este o autovindecare) prin care corpul ajunge intr-un echilibru, iar in starea de echilibru boala nu se poate manifesta. Se vindeca persoana, nu un anumit organ sau o anumita boala, disparitia bolilor este doar o consecinta a vindecarii.

Vindecare se produce in diverse moduri, unele persoane se vindeca pur si simplu, in cazul altora ajuta meditatia, rugaciunea, credinta ca se vor vindeca, Vindecarea Reconectiva, etc.

Ca sa intelegeti cat mai bine diferenta dintre vindecare si tratament, amintiti-va de vindecarile pe carea le-a facut Iisus. El nu ii intreba pe oameni unde ii doare, daca au sau nu febra, pur si simplu ii vindeca prin puterea mintii, adica energetic si informational. Vindeca persoana, nu boala.

Tratarea unei boli de cele mai multe ori este un proces de durata, ameliorarea starii generale este de cele mai multe ori destul de lenta.

In cazul Vindecarii Reconective am vazut persoane care inainte de sedinta aveau o stare de rau vizibila pe fata (fata aceea gri, indurerata si chinuita, ochii incetosati), iar dupa sedinta fata lor, si mai ales ochii le radiau de fericire.

Nu exista garantii, dar noi, cei care practicam de ceva vreme Vindecarea Reconectiva, stim ca aproape intotdeauna exista o vindecare.


So, what do you think ?