:::: MENU ::::

Vindecarea – parte a evolutiei

Am considerat util sa redau aici cateva pasaje referitoare la vindecare, din cartea lui Neale Donald Walsch, Conversatii cu Dumnezeu.

Iata ce spune acolo Dumnezeu despre alegerile sufletului si despre vindecare:

“Iisus nu i-a vindecat pe cei pe care i-a vindecat, deoarece a considerat conditia lor ca fiind imperfecta. El i-a vindecat pe cei pe care i-a vindecat, pentru ca a vazut ca acele suflete aveau nevoie de vindecare, ca parte a evolutiei lor. El a vazut perfectiunea procesului de evolutie. El a recunoscut si a inteles sufletul. Daca Iisus ar fi simtit ca tot ceea ce inseamna boala fizica sau boala mentala, reprezinta imperfectiunea, n-ar fi fost mai simplu sa vindece pe toata lumea de pe planeta dintr-o data? Te indoiesti ca ar fi putut-o face?

Ceea ce se cuvine este sa observam si apoi sa facem orice poate fi facut pentru a ajuta sufletul ca, in cautarea lui, sa faca o alegere mai inalta. Priviti deci cu atentie alegerile facute de altii, dar nu judecati. Intelegeti ca alegerea lor este perfecta pentru ei in acest moment, dar fiti gata sa-i ajutati atunci cand va veni clipa cand ei cauta o noua alegere, o alegere diferita – o alegere mai inalta.
Intrati in comuniune cu sufletele altora si, atunci, scopurile si intentiile lor va vor fi clare. Asa a facut Iisus cu cei pe care i-a vindecat si cu toti cei a caror viata a atins-o. Iisus i-a vindecat pe toti cei care au venit la el sau pe cei trimisi de altii ca sa se roage pentru ei. El nu a facut nicio vindecare la intamplare. Daca ar fi facut-o, ar fi insemnat ca incalca Legea sacra a Universului:
                  Lasa fiecare suflet sa mearga pe drumul lui.”

Reiese de aici ca vindecarea este parte a procesului de evolutie, iar evolutia sufletului inseamna o alegere ma inalta.

Este exact ceea ce se intampla in cadrul Vindecarii Reconective, unde vorbim de asemenea despre evolutie si vindecare. Evolutie in toate planurile si vindecare in toate planurile. In ce masura si sub ce forma se vor manifesta acestea la o persoana sau la alta, nu putem sti dinainte, o explicatie este tocmai aceea ca Vindecarea Reconectiva actioneaza fara a incalca Legea sacra a Universului.


So, what do you think ?