:::: MENU ::::

Vina sau responsabilitate

Va tot vorbesc despre vindecarea reconectiva, despre ce va ofer eu, la ce pret, cum se desfasoara sedintele si multe alte lucruri. De ce fac asta? Pentru ca vindecarea reconectiva chiar functioneaza si pentru ca eu ma ocup de aceasta vindecare. 

Ceea ce poate nu v-am spus este faptul ca la fel de bine puteti apela la oricare dintre practicienii de vindecare reconectiva, dar asta probabil v-ati dat seama singuri. De asemenea nu v-am spus ca la terminarea seminarului dr. Eric Pearl ne-a asigurat ca noi, cei care am absolvit seminarul, putem facilita vindecarile reconective exact asa cum le face el, in vindecarea reconectiva nu exista grade sau nivele de pricepere. Cum veti face alegerea, este dupa cum veti simti in acel moment ca este bine, sunt convins ca fiecare dintre voi va face cea mai buna alegere.

Probabil nu v-am spus ca exista multe alte practici de vindecare, despre unele dintre ele stiu ca dau rezultate remarcabile. Cu timpul am ajuns la concluzia ca Divinitatea ne-a dat si ne da in continuare o varietate extraordinar de bogata de metode prin care putem sa ne mentinem sau sa ne redobandim sanatatea.

Sa luam de exemplu practica Ho’oponopono*, in care se considera ca ne putem trai viata prin intermediul amintirilor sau prin intermediul inspiratiei. Amintirile sunt programe vechi, recurente, iar inspiratia este mesajul dat de Divinitate. Pentru a face loc mesajelor venite de la Divinitate, este necesar sa fie sterse amintirile. Se ajunge astfel in starea zero in care nu exista limite. Stergerea amintirilor incepe cu asumarea responsabilitatii in legatura cu tot ce exista in viata noastra, urmata de o purificare, constand in rostirea a patru propozitii simple: imi pare rau, te rog sa ma ierti, multumesc, te iubesc. Suna cunoscut din practicile religioase.

Practicantii de Ho’oponopono cred ca totul se intampla in interiorul nostru si se manifesta in exterior, iar de acel “te rog sa ma ierti” ai nevoie tu, nicidecum Divinitarea. Nu este vorba despre vreo vina, dar trebuie sa stii ca esti responsabil pentru ceea ce exista in viata ta, pentru ca tu ai creat totul. Esti responsabil, nu vinovat. Daca vrei altceva in viata ta, nu depinde de cineva sau ceva din afara, depinde numai de tine. Este o abordare interesanta si care functioneaza nu numai cu privire la sanatate, ci in legatura cu toate aspectele vietii.

Nu vreau sa explic vindecarea reconectiva, insa trebuie sa observ o anumita asemanare intre cele doua metode, in Ho’oponopono prin Divinitate se intelege inteligenta universului, iar inspiratia este mesajul acestuia, asa cum in vindecarea reconectiva frecventele vindecatoare sunt energie, lumina si informatie, provenite tot de la inteligenta universului. Ambele functioneaza si la distanta.

Diferenta cea mai importanta intre cele doua metode este ca vindecarea reconectiva se face o singura data, pe cand in Ho’oponopono purificarea trebuie facuta cat mai des si pentru toate aspectele vietii.

Eu cred ca si religiile, undeva la inceputuri, au vorbit despre responsabilitate, nu despre vina… Fiti constienti asadar de faptul ca sunteti responsabili de ceea ce traiti. Eu voi fi veni in vietile voastre doar in masura in care voi credeti ca trebuie sa fiu acolo.


  • Proces de vindecare din Hawaii, creat de “pastratoarea secretelor” Morrah si transmis dr. Hew Len in 1982 (Joe Vitale si dr. Ihaleakala Hew Len – Zero limite)

 


So, what do you think ?