:::: MENU ::::

Unii au mai multa experienta

La ultimul seminar de Vindecare Reconectiva dr. Eric Pearl ne-a spus: Acum, ca ati terminat seminarul, voi toti stiti sa faceti ce fac eu. Stiti tot ce trebuie sa stiti si puteti sa faceti ceea ce fac eu si multi altii, singura diferenta este ca unii au mai multa experienta… A aparut un zumzet in sala, cursantii erau fericiti, poate unii si putin neincrezatori, dar Eric a repetat de cateva ori fraza. Probabil putini au fost cei care si-au pus intrebarea despre ce experienta vorbeste Eric.

Am inteles la ce s-a referit Eric in decursul a cativa ani de practica, va scriu acum despre asta pentru ca am trait zilele trecute o experienta noua in legatura cu Vindecarea Reconectiva si mi-am adus aminte de vorbele lui.

Un client mi-a spus ca sedinta de la distanta a simtit-o mult mai puternic fata de sedinta de la salon, asta in conditiile in care si experienta de la salon a fost una puternica. Mai mult decat atat, atunci cand a simtit energia foarte puternic de la distanta faceam findecare la distanta pentru alt membru al familiei, aflat in alta camera. Persoana s-a gandit ca daca sta in repaus si cu ochii inchisi in camera alaturata, ar putea simti energia vindecatoare si asa a fost. Care este explicatia? Nu ma intrebati, nu stiu, cert este ca s-a intamplat cu adevarat.

O alta experienta cu totul iesita din comun am trait acum cateva luni. Trebuia sa fac a doua sedinta de Vindecare Reconectiva la distanta seara de la ora 21. In asteptarea sedintei am deschis televizorul si m-am uitat la stiri, insa am adormit inainte sa se faca ora 21. M-am trezit undeva inainte de ora 23. Am deschis laptopul sa ii scriu clientului ce s-a intamplat si sa reprogramez sedinta, dar surpriza, clientul imi scrisese deja un mail in care a descris ce a simtit in timpul sedintei (aveam aceasta intelegere), in care parte din corp a simtit caldura, furnicaturi, cum a simtit la un moment dat o senzatie de plutire, etc. … Practic ii facusem sedinta de Vindecare Reconectiva in somn. M-am tot gandit cum e posibil asa ceva, nu am ajuns la o concluzie, dar presupun ca energia aceasta poate face minuni de care nici nu suntem constienti. Nu i-am spus nimic clientului, i-am facut a treia sedinta si una in plus pentru siguranta.

Sunt obisnuit ca relatari de genul: stiu ca eram pe pat, dar simteam de parca nu eram pe pat, simteam ca si cum ma sustineau doua maini; la un moment dat am simtit ca plutesc; mi-a aparut o lumina puternica alba; etc. Sunt obisnuit sa vad persoane carora li se misca involuntar degete, brate, picoare, capul, dar se pare ca timpul poate aduce experiente noi.

 


So, what do you think ?