:::: MENU ::::

Ajutor umanitar pentru copii – vindecare reconectiva cadou

Facilitez vindecare reconectiva cadou pentru copii bolnavi, ai caror parinti nu isi permit sa plateasca tariful aferent acestei vindecari*. Acesta este pachetul Nasir, nu este vorba despre o reducere, este pur si simplu cadou.

Consider corecte tarifele pe care le practic, ele reprezinta un schimb echitabil pentru vindecarile pe care le facilitez. Pentru unii acesti bani nu inseamna mai nimic, pentru altii este extraordinar de mult. Sunt constient de acest lucru, insa efortul meu nu este diferit in functie de client.

Sanatatea este probabil lucrul cel mai de pret pe care il avem, o stiu cel mai bine cei care sufera de una sau mai multe boli. Cu toate acestea cei mai multi sunt dispusi sa faca sacrificii pentru a-si putea permite o vacanta la munte sau la mare, pentru renovarea casei, imbracaminte la moda, un televizor cu diagonala mai mare, o tableta sau un telefon destept de ultima generatie si altele, nu si pentru sanatate. Este alegerea lor, asa cum alegerea mea este sa nu renunt la telefonul meu, la masina mea, la casa mea sau la cartile mele, in favoarea lor.

La fel de adevarat este faptul ca sunt persoane care nu au cum sa isi permita aceasta vindecare, asa cum nu ar putea sa-si permita multe alte lucruri. In cazul lor nu este vorba de a plati pretul sau nu, a renunta la altceva sau nu, ei nu mai au nimic la ce sa renunte. Aceste persoane au nevoie de ajutorul nostru. Eu am decis sa ajut copiii.

Pe vremea studentiei cumparam cafea de la colegul si prietenul meu Nasir, cetatean iordanian. La un moment dat acesta mi-a spus ca trebuie sa creasca pretul, iar eu am incercat sa negociez, la care mi-a spus asa: “Daca iti dau cafeaua la pret mai mic, inseamna ca pierd, iar religia mea nu imi permite sa fac afaceri in pierdere, dar daca nu ai bani, iti fac cadou acest pachet de cafea, asta am voie sa fac.”.

Tarifele pe care le practic sunt cele care sunt, in afara de reducerile pentru vindecarea la distanta nu intentionez sa fac vreun discount. Fac in schimb un cadou, am voie sa fac asta, vreau sa fac asta. O fac pentru orice copil bolnav si fara sustinere materiala.

                   * Nu cer acte doveditoare si nici explicatii sau justificari.