:::: MENU ::::

Solomon despre separare si reconectare

“Cel mai minunat lucru care s-a intamplat, a fost atunci cand Eva a mancat marul. Daca nu il manca, probabil ca Adam si Eva ar fi fost extrem de plictisiti. Fireste ca vorbesc in sens metaforic – caci viata nu inseamna sa lenevesti si sa ai confort. Nu de asta vii pe Pamant.

Vii ca sa-ti recunosti valoarea pe care o ai in cosmosul vast, cu privire la recunoasterea de catre tine, a Ceea Ce Este in viata ta. E un fel de joc care este jucat. Vii aici avand stearsa memoria despre legaturile profunde pe care le ai. Iar apoi jocul este cine isi da seama primul de asta. Asta nu inseamna ca este o competitie – cu siguranta ca nu este.

Dar o recunosti tu, pe durata acestei vieti? Te reconectezi si gasesti calea de a folosi acea acea forta in mediul tau, pentru a-i lumina pe cei din preajma ta, pentru a le ridica vibratia calitatii experientei? Ii restitui fortei. Gasesti o cale de a te reconecta cu ea. Pentru ca esti separat. Iar atunci telul tau, ca sa ma exprim astfel – telul tau este sa te reconectezi cu ea: separare, reconectare.


Cel mai simplu lucru pe care l-as putea spune oamenilor ar fi sa-si aloce timpul de a-si cunoaste adevarata natura. Iar acest lucru are loc, prin faptul ca esti in contact cu natura. Deoarece natura o recunoaste. Ea este deja acolo. Ea are deja imaginea de ansamblu. Atunci cand esti intr-un loc din natura, acea energie iti este transfuzata intr-un grad foarte profund, daca ii dai voie.


Ca sa gasesti acel moment in care esti total in largul tau – indiferent ca esti budist si incantezi, ca stai pe varf de munte si canti sau ca mergi pe tarm si simti cum valurile curg prin viata ta – acesta este inceputul. Indiferent de ce scrie in carti sau ceea ce spun eu are doar scopul de a te readuce la acele lucruri foarte simple. Acel acces e foarte simplu. In esenta, tot ceea ce face orice drum este doar sa curete calea pentru ca energia sa curga prin tine, pentru ca acea conexiune sa fie realizata. In final, trebuie ca tu sa ii dai voie; tu ii deschizi usa. Deschide usa si las-o sa intre.

Dupa ce ai facut primul pas, chiar nu e nevoie sa mai fie si al doilea, deoarece ai toate raspunsurile… toata nemarginirea pe care vei fi vreodata capabil sa o gestionezi. Este aici pentru tine.”

Dr. E. Pearl si F. Ponzlov – Solomon vorbeste despre reconecteaza-ti viata – fragmente din cap. 26

 


So, what do you think ?