:::: MENU ::::

Sa ramai cu picoarele pe pamant

Vindecarea Reconectiva functioneaza in aproape toate cazurile, uneori chiar miraculos, dar este important sa va setati asteptarile corect, ramanand totusi cu picoarele pe pamant, asa ca e bine sa retineti:

  1. Vindecarea se produce cat ai bate din palme, la un moment dat, in timpul celor 2-3 sedinte, eventual chiar ulterior sedintelor.
  2. In cazul in care vrei sa incerci Vindecarea Reconectiva, nu se recomanda intreruperea tratamentelor de alta natura si nu se recomanda renuntarea la interventii medicale programate, Vindecarea Reconectiva se poate face in paralel cu orice fel de tratament sau ulterior.
  3. Vindecarea Reconactiva nu se aplica si nu poate inlocui interventiile de urgenta, dar este de mare ajutor pentru o recuperare rapida.

Persoana despre care va voi povesti si-a dat acordul sa ii fac publica povestea, chiar si numele. Maria, despre ea este vorba, a inceput sa slabeasca si sa se simta rau inca din 2014. In toamna anului 2015 i-am facut trei sedinte de vindecare reconectiva, dar starea ei de sanatate nu s-a imbunatatit.

Dupa multe insistente din partea apropiatilor s-a hotarat sa mearga la un cabinet de biorezonanta, apoi la medicul de familie. In final a ajuns la o clinica din Cluj Napoca, unde a diagnosticul a fost de tumoare de dimensiuni mari la un rinichi si glanda suprarenala, plus un tromb la un vas de sange din apropiere.

Pentru a putea fi operata, Maria, cu o greutate corporala mult sub normal, a avut nevoie de tratament intensiv, inclusiv transfuzie de sange si a intrat in operatie in conditii limita. Operatia a fost dificila, dar a reusit.

Imediat dupa operatie Vindecarea Reconectiva si-a aratat beneficiile. Fata ce ceilalti pacienti scosi din sala de operatie cu fetele ca varul, Maria a avut o culoare aproape normala a fetei. Fata de celelalte paciente operate, care s-au confruntat cu efectele neplacute ale anesteziei generale (stari de rau, voma, etc.), Maria nu a avut aceste simptome. Dupa operatie, colegele ei de salon aveau dureri chinuitoare, chiar si dupa administrarea unor analgezice, ea nu a avut dureri.

In seara zilei in care am fost anuntat ca a a fost operata, i-am facut o sedinta de vindecare de la distanta de cca. 20 de minute, asa cum am stabilit dinainte. Aceasta ultima sedinta am facut-o pentru siguranta, pentru a aduce un echilibru in plus in acea stare a ei.

Asa cum am aflat ulterior si v-am relatat mai sus, Vindecarea Reconectiva a functionat chiar inainte de aceasta ultima sedinta. De ce? Foarte simplu, din momentul in care ai luat contact cu aceste energii vindecatoare, ele raman cu tine. Vindecarea Reconectiva inseamna lumina, energie si informatie, ea vine din Univers, vine in forma personalizata si ramane cu persoana in cauza. Uneori efectele sunt imediate, alteori este nevoie de timp, de eliminarea unui obstacol (o tumoare mare in cazul de fata), sau de acceptarea vindecarii.

Din fericire Maria se reface neobisnuit de repede dupa aceasta operatie grea, dar si dupa o boala lasata prea mult sa-si faca de cap si sa produca dezechilibre in corp.

Acest caz imi intareste convingerea pe care o am dupa alte cazuri de Vindecare Reconetiva foarte reusite dupa interventii chirurgicale, acela ca durerea postoperatorie dispare dupa prima sedinta si recuperarea este mult mai rapida. Este parerea mea, bazata pe experienta mea, nu pe statistici relevante. Nu pot garanta ca se intampla in absolut toate cazurile, dar s-a intamplat in toate cazurile pe care le-am avut.


So, what do you think ?