:::: MENU ::::

Raspunsuri la intrebari nepuse

Se produce cu adevarat vindecarea?

In articolul In loc de tastimoniale am scris, printre altii, despre o persoana care s-a vindecat de durerile de umeri. Articolul este din 2 octombrie 2014, vindecarea i-am facilitat-o pe la sfarsitul lui august 2013. In acel articol nu am dat prea multe detalii, nici depre persoana, nici despre boala. De fapt nu a fost vorba doar despre durere, atat de afectati i-au fost umerii, incat avea probleme in a-si ridica bratele si a se imbraca. Este o persoana care are acele “maini bune”, cu care te poate scapa de dureri de spate sau de cap in cateva minute de masaj. Este o persoana care practica Qigong de multi ani, inclusiv pentru vindecare si autovindecare. Acum cateva zile am sunat-o sa ii urez un an nou fericit si, daca tot am vorbit, am intrebat-o cum sta cu umerii, mi-a spus ca de la vindecarea din 2013 nu a mai avut probleme.

Pentru a intelege mai multe despre Vindecarea Reconectiva, te invit sa citesti cat mai multe articolele de pe acest blog.

Merita sau nu sa inceri? Este scump, este ieftin?

Oamenii dau bani pe multe lucruri, unele dintre ele se dovedesc inutile. Daca nu as face la fel, probabil nu i-as intelege, din pacate stiu despre ce este vorba. Chiar daca am inceput sa fiu mai atent, inca mai dau multi bani pe lucruri prea scumpe, nefolositoare sau care in timpul utilizarii repetate nu iti mai aduc nicio satisfactie. Am cumparat softuri inutile, aspirator sofisticat pe care nu l-am folosit pentru ca se pierde mult timp cu instalarea si adunarea furtunelor, am cumparat pizza cu 60 lei, cafea cu 25 lei, etc.

Majoritatea dintre noi dam, nu acordam suficienta atentie pentru sanatatea noastra, mancam de la fast food, bem otravuri imbuteliate cu diverse denumiri, numite generic sucuri, iar atunci cand ar trebui sa trecem pe la medic, o tot amanam. Cei mai multi dintre noi nu facem suficienta miscare, abonamentul la sala il consideram scump, daca dam totusi banii, mergem o data, de doua ori, apoi ne lasam.

In Vindecarea Reconectiva nu exista garantii, dar aproape de fiecare data exista vindecare. Rezultatele sunt de cele mai multe ori imediate, iar vindecarile care se produc sunt definitive, acele boli de care te-ai vindecat, acele infirmitati de care ai scapat, nu mai revin vreodata. Vindecare se intampla cat ai pocni din degete, de regula in timpul celei de a doua sau a treia sedinta, uneori chiar la prima. Daca e sa te gandesti cat pierzi sau cat castigi, trebuie sa iei in considerare si faptul ca cele trei sedinte dureaza in total trei ore si nu ai nevoie de abonament, nu va trebui sa revii.

Nimeni, in afara de tine, nu poate sti daca merita sa incerci, sau nu. Facand abstractie de interesul material, tot te-as sfatui sa incerci, dar nici macar eu nu am cum sa stiu ce e in mintea si sufletul tau. Aceasta decizie trebuie sa o iei singur.

Care este parerea bisericii despre Vindecarea Reconectiva?

Unii mi-au spus ca in opinia bisericii ori alegi vindecarea prin rugaciune, ori mergi spre alte variante, de exemplu spre Vindecare Reconectiva, dar nu e bine sa le amesteci. Pe de alta parte biserica, spun aceleasi surse, ar avea rezerve fata de asemenea vindecari, din cauza ca nu se stie daca sursa e curata sau nu, nu se stie daca e cu binecuvantare divina sau nu, accepta totusi ideea ca Dumnezeu poate transforma si raul in bine, daca intentiile sunt bune.

Aceste energii iti aduc vindecarea indiferent daca tu crezi in ele sau nu, indiferent daca tu crezi in Dumnezeu sau nu. Vrem, nu vrem, traim inconjurati de diferite energii, practic totul este energie. Tinand cont ca nu incerc sa te abat de la credinta ta, nu incerc sa te fac sa nu mai crezi, nu incerc sa te fac sa crezi in altceva decat ai crezut pana acum, este oare posibil ca prin aceste energii, care vin prin mine, credinta ta sa fie afectata negativ? Greu de crezut.

Daca ai cerdinta in Dumnezeu, si El este asa cum il stii, nu cred ca cineva sau ceva iti poate lua credinta, sau te poate atrage pe un drum gresit.

Nu stiu care mai e opinia bisericii in legatura cu astrologia, cert este ca energiile din Univers nu par sa fi tinut vreodata cont de aceasta.

Iti spun din nou ca decizia iti apartine, iti reamintesc ca Dumnezeu ti-a dat liber arbitru. Asculta-ti inima, raspunsul pe care il cauti se afla deja sris acolo. (Aluzie la poemul gnostic Imnul perlei, cunoscut si ca Imnul sufletului, despre care poti citi in Busola sufletului de Joan Borysenko si Gordon Dveirin).

 


So, what do you think ?