:::: MENU ::::

Plata sedintelor acum si online

Crearea posibilitatii de programare online a sedintelor de Vindecare Reconectiva s-a dovedit un succes. Clientii au apreciat faptul ca se pot programa la orice ora din zi sau noapte, isi pot verifica sau modifica programarea de pe orice calculator, tableta sau smartphone.

M-am asteptat sa fie bine primita aceasta facilitate, dar m-a surprins numarul mare de programari facute imediat din primele zile de dupa implementare. Serviciul de top este Pachetul de 3 sedinte de Vindecare Reconectiva la distanta.

Din prima zi am avut comenzi si din strainatate si a trebuit sa comunic prin mail datele pentru plata. Mi-am dat seama ca trebuie sa simplific si metoda de plata, de aceea am implementat acum plata online, astfel ca dupa ce te programezi,  poti efectua plata online la fel de simplu ca pentru orice alta achizitie de pe Internet.

Te astept cu drag sa folosesti noile metode de programare si de plata a sedintelor. Iti recomand serviciul de top, Pachetul de 3 sedinte la distanta, care este cel mai complet si are un pret imbatabil.


So, what do you think ?