:::: MENU ::::

Obisnuieste-te sa fii sanatos!

Sanatatea este stare normala a organismului uman. Da, este starea normala, strarea obisnuita, starea de echilibru. Boala este cauzata de un dezechilibru, acolo unde este echilibru nu exista boala, cele doua stari sunt incompatibile.

Echilibrul este mentinut de subconstientul individual si poate fi influentat de subconstientul individual si cel colectiv. Subconstientul este ca un program de calculator, care poate fi rescris in parte de informatii primite din exterior, sau decizii luate constient de catre individ. Raspunde docil la decizii ferme, fara echivoc (de azi nu mai fumez, de maine ma trezesc zilnic la ora 6, etc.), dar tinde sa pastreze starea actuala, de aceea expresiile cara lasa portite, nu le va lua in considerare (incerc sa, sper sa, daca voi reusi, etc.)

Un alt mod de programare a subconstientului este prin obisnuinta, facand ceva in acelasi mod timp de o saptamana, pana la o luna, asesta va fi preluat de subconstient si nu numai ca il vom face in continuare din obisnuinta, dar il vom face fara efort.

Cel mai periculos mod de programare a subconstientului este acela care se intampla din cauza informatiilor venite din exterior, rolul reclamelor fiind devastator. Nu putem sa ne ascundem de aceste reclame, date in mod repetitiv tocmai pentru a ne obisnui cu acele idei, pentru a ne convinge ca avem nevoie de ceva, pentru a le prelua in subconstient. Putem sa avem ganduri de respingere, putem sa constientizam ca ele nu ne sunt favorabile, iar aceasta constientizare si mai ales refuzul, vor impiedica instalarea lor in subconstient. Este bine sa tii minte o vorba din batrani: sa nu te legi daca nu te doare.

Trebuie sa stii un adevar foarte important: nimeni nu te poate vindeca. Ai citit corect, nimeni nu te poate vindeca, pentru ca orice vindecare este o autovindecare. Indiferent de tipul de tratament, acesta ajuta doar la eliminarea unor efecte (in cazul unei boli asociate cu febra se procedeaza la reducerea ei; in cazul taieturilor se dezinfecteaza rana si se tin apropiate cele doua parti; in cazul fracturii se aduc oasele in pozitie corecta si se imobilizeaza; etc.), dar vindecarea efectiva o face organismul. Vindecarea Reconectiva nu este exceptie de la aceasta regula, ea produce echilibrul energetic si informational care va face ca organismul sa produca o vindecare rapida, uneori miraculoasa. De aceea spunem ca prin Vindecare Reconectiva facilitam vindecarea, nu vindecam noi, facilitam de fapt autovindecarea.

Obisnuieste-te de aceea sa fii sanatos, sa crezi cu tarie ca din aceasta stare nu te poate scoate nimic si nimeni, sa nu iti fie frica de nicio boala, in general sa nu trebuie sa iti fie frica de nimic.

Daca din nefericire esti intr-o situatie de dezechilibru, cu sau fara manifestare sub forma de boala, nu ezita sa te programezi pentru sedinte de Vindecare Reconectiva.


So, what do you think ?