:::: MENU ::::

Lasa Universul sa comploteze pentru tine

Citatul lui Paolo Coelho, “Cand iti doresti ceva cu tot sufletul, Universul comploteaza pentru tine”, l-am vazut inainte sa fi auzit despre vindecarea reconectiva. Venea ca o confirmare a ceea ce am simtit de multe ori in viata. Am simtit acest complot al Universului si in legatura cu apropierea mea de vindecarea reconectiva.

De ce nu functioneaza asta la toti, sau de ce nu de fiecare data? Este posibil sa fie si ceva legat de dorinta, dar cred ca cea mai mare problema este pierderea legaturii cu Universul. Nu este foarte probabil sa te ajute cineva, cu care nu ai o comunicare buna. Si aici ajungem la vindecarea reconectiva si la reconectare, prin care cel in cauza primeste energie, lumina si informatie, iar asta ii creaza in primul rand o stare de echilibru aducatoare de vindecare, dar prin care se refacere si legatura cu Universul.

Gandul acestei asocieri intre complotul Universului si vindecarea reconectiva nu mi-a venit intamplator. De ziua lui, am sunat zilele trecute un copil caruia i-am facilitat acum cateva luni trei sedinte de vindecare reconectiva. Discutand despre scoala si despre preucuparile lui zilnice, la un moment dat mi-a spus ca va scapa de boala “incurabila” de care sufera. Mi-a spus-o la modul cum spui ca maine mergi la un film. Dupa ce am revenit din socul comunicarii, am inteles ca parintii lui au gasit un medic care a ajutat multi copii sa se vindece de aceasta boala, si care l-a asigurat, chiar i-a garantat, ca se va vindeca si el.

Ca practician de vindecare reconectiva nu ai motive sa privesti in urma, faci ceea ce stii ca trebuie sa faci, iar  vindecarea se produce intr-o forma sau alta, uneori instant, alteori mai tarziu, mai rar deloc. Nu este vina ta, asa cum nu este nici meritul tau, nu este cazul sa incerci sa interpretezi sau sa explici. Fac totusi o exceptie, pentru ca aici mi s-a parut ceva foarte interesant. Am avut un sentiment ca aici Universul a inceput sa comploteze pentru acest copil.

Nu o spun cu certitudine, a fost primul gand, iar intuitia imi spune ca nu gresesc. Toata familia acelui copil, toti medicii care au consultat-o, au considerat ca boala nu se trateaza, doar se tine sub control, si ca exista foarte rare cazuri in care apare vindecarea. Am incercat sa explic acestei familii ca orice vindecare este o autovindecare, ca organismul are aceasta capacitate de a se autovindeca, aceasta capacitate – daca pare sa nu functioneze – se poate reactiva cu vindecarea reconectiva, etc. Am simtit ca doar copilul m-a crezut intr-o oarecare masura, parintii nu, deoarece cunosteau prea bine boala. Se pare ca Universul a gasit solutia perfecta (si) in acest caz, a introdus in ecuatie un medic – singura autoritate recunoscuta de familie – pentru a inlatura ultima bariera din calea vindecarii, cea a credintei puternice in imposibilitatea vindecarii.

Voi credeti ca va puteti vindeca de orice boala?    Aveti dreptate.   Daca ati raspuns cu nu, dar aveti nevoie de vindecare, stiti cum ma gasiti.

 


So, what do you think ?