:::: MENU ::::

Iti spun doar tie

Pe pagina Programarea sedintelor am scris despre discutia introductiva dinaintea sedintei de vindecare reconectiva, dar nu am dat prea multe explicatii. Acea discutie este foarte importanta, dar este exclusiv pentru cei care au decis sa beneficieze de cel putin o sedinta.

Poti citi tot ce am scris pe acest blog, iti recomand sa faci asta, insa acea discutie de 10-15 minute va fi mult mai importanta, vei intelege mai bine despre ce este vorba. Indiferent daca te decizi, acum sau mai tarziu, sa experimentezi sau nu vindecarea reconectiva, daca tot ai ajuns aici – iar eu nu cred in coincidente – ar trebui sa nu ratezi introducerea, pentru ca am gasit solutia pentru tine.

Solutia este sa avem o discutie de la distanta. Aici si acum iti vorbesc doar tie, suntem numai noi doi. Citind aceste randuri, esti in legatura cu mine, este posibil chiar sa simti asta. Nu iti spun ca vei avea parte chiar de o vindecare reconectiva la distanta, cert este ca vom fi in legatura.

Trebuie sa stii ca in cadrul sedintei de vindecare reconectiva nu eu sunt vindecatorul, eu doar iti facilitez vindecarea si sunt martor la vindecarea ta, care se produce datorita acestor frecvente vindecatoare. Asta nu unseamna ca nu este nevoie de priceperea si de cunostintele mele pentru a canaliza fara restrictii si fara distorsiuni frecventele vindecatoare spre tine.

La cabinet, in timp ce discutam, in timp ce ma intrebi si eu iti raspund la intrebari, energiile noastre se vor echilibra pentru ca frecventele vindecatoare sa treaca usor prin mine spre tine, practic sedinta de vindecare reconectiva incepe cu mult inainte sa te intinzi pe masa de masaj. (De fapt vindecarea poate continua si dupa ce te-ai ridicat de pe masa, pentru ca energia ramane cu tine.)

Credinta mea este ca noi toti unul suntem, credinta mea este ca prin fiecare vindecare pe care o facilitez, mai aduc o raza de lumina pe planeta, mai asez o caramida la constructia inceputa de dr. Eric Perl.

La sedinta voi fi prezent numai pentru tine, vei simti asta, vei sti asta, iar tu nu vei avea de facut nimic altceva decat sa te bucuri de interactiunea cu aceste frecvente, sa fii atent la ceea ce simti sau la ce experiente ai in timpul sedintei si sa accepti vindecarea pe care o vei primi. Nu pot garanta un anumit tip de vindecare, dar aproape de fiecare data exista una si este una personalizata.

Si nu uita ca fiecare dintre noi are capacitatea de a se autovindeca, vindecarea reconectiva reface echilibrul pierdut, care este cauza nefunctionarii autovindecarii.


So, what do you think ?