:::: MENU ::::

In loc de testimoniale

Vindecarea reconectiva se realizeaza intre doua persoane, intre practician si client. Fiecare vindecare este o experienta unica, atat pentru practician, cat mai cu seama pentru client. Am considerat ca nu este bine sa ii rog pe clientii mei sa vorbeasca despre asta, din cateva motive foarte simple: chiar daca nu ar dori sa-si faca publica experienta, s-ar putea simti datori, in acest caz ar insemna ca eu ii oblig intr-un fel sa faca ceva ce ei nu vor; ar putea omite poate cele mai interesante lucruri in legatura cu vindecare (va explic imediat); ar putea da o interpretare proprie, poate nu foarte apropiata de realitate, in legatura cu ce s-a intamplat, asta insemnand fie sa intervin (sa le sugerez un anumit mod de exprimare, ceea ce nu as face), fie sa creez confuzie pentru cititori.

In ce fel apar omisiunile despre rezultalele vindecarii reconective? Extrem de simplu, starea de sanatae este starea normala, de multe ori nici nu o sesizam, noi sesizam doar starea de rau, de durere, nu si pe cea de bine. Sedintele de vindecare reconectiva te aduc intr-o de bine, astfel ca pleci de la cabinet ca dupa o experienta extrem de placuta. Este posibil sa nici nu realizezi unele vindecari, care au avut loc. De asemenea este posibil ca rezultatul vindecarii sa se manifeste dupa ceva timp, cateva zile, cateva saptamani.

Am avut un client care la a doua sedinta mi-a spus ca dupa prima a dormit extraordinar de bine, inainte avea grave probleme cu somnul, dar faptul ca i-au trecut “toate siptomele” pe care le-a avut inainte de vindecare, mi l-a spus dupa o luna, cand l-am intrebat daca e bine si cum se simte dupa vindecare. Credeti ca este vorba despre ceva neimportant? Nu, dupa ce mi-a citit mirarea pe fata, mi-a explicat ca inainte de sedintele de vindecare avea dureri puternice la umarul drept, practic nu isi putea deplasa mana dreapta spre partea stanga a corpului, lucru care il deranja inclusiv cand facea baie. Va puteti imagina ca vindecarea completa a facut-o sa si uite de starea de boala, lasand-o in urma cu totul.

Alt client m-a sunat la o saptamana dupa ultima sedinta de vindecare, sa ma intrebe daca i-am mai facut cumva si o vindecare la distanta, din ziua precedenta nu o mai dureau picioarele si putea umbla fara dureri, ca si cum ar fi avut “articulatiile unse cu ulei”. Nu, nu i-am facut alta vindecare, pentru vindecarea reconectiva nu ai nevoie de abonament, nu trebuie sa o repeti, vindecarile sunt definitive si ireversibile.

Inainte sa ii fac sedintele de vindecare, un client a avut probleme cu dureri puternice de umar si brate, a incercat mai multe tratamente, inclusiv acupunctura, dar fara zezultate notabile. Mi-a povestit dupa sedinte ca a simtit, furnicaturi, caldura, rece, senzatie de flux de energie, adica lucrurile obisnuite. Ne intalnim dupa un timp si, pentru ca stiam cat de mult a suferit cu umerii, il intreb cum mai e cu durerile de umar, la care ma intreaba mirat: “Care dureri? Dupa sedintele de vindecare reconectiva nu ma mai doare nimic.”

Am constatat in cazul mai multor clienti ca durerile postoperatorii au disparut dupa prima sedinta. Unul dintre acesti clienti a fost un copil, care cu sinceritatea necrutatoare si pura, de care numai copiii pot da dovada, mi-a spus inaite de sedinte: “Cred ca asta e o porcarie, cum vrei sa cred ca doar faci asa cu mainile si eu ma vindec, cand doctorii nu au reusit…” si totusi, acest copil s-a indreptat dupa prima sedinta, nu a mai luat analgezice, dar nici nu a mai avut dureri.

Ce am observat la doi clienti, mai grav bolnavi, a fost o schimbare extraordinara a fetei chiar la prima sedinta. Nu stiu cat de familiarizati sunteti cu aspectul fetei unei persoane grav bolnave, acea culoare, acele cearcane, acel aspect lipsit parca de energie… nici nu pot sa descriu prea bine. Cert este ca la cei doi, dupa aproape jumatate de ora, aspectul fetei s-a schimbat, fata a aparut mai relaxata si mai luminata, pur si simplu avea mai multa viata. A fost cea mai impresionanta experienta pe care am avut-o in legatura cu vindecarea reconectiva.

Nu ma laud cu aceste vindecari, le-am facilitat, am fost martor a ceea ce s-a intamplat, am fost catalizatorul pentru ca energia, lumina si informatia care fac posibila vindecarea reconectiva, sa fie puse in legatura cu clientul. V-am povestit aceste cateva intamplari doar ca sa nu va lasati influentati de afirmatiile, pe cat de nefondate, pe atat de hotarate, ale unor persoane care incearca sa duca in derizoriu lucrurile acestea.

Inchei cu un citat din “Solomon vorbeste despre reconecteaza-ti viata” de E. Pearl si F. Ponzlov:

“In multe cazuri, barbatii, femeile, copiii care vin la tine au fost la medici, au incercat diverse forme de terapie si tratament; au incercat metodele conventionale. Ei sunt acum constransi sa patrunda in domeniul spiritual. Sunt constransi sa intre in el. Nu li s-a dat alta optiune.”


So, what do you think ?