:::: MENU ::::

Ganduri din timpul sedintelor

In timpul sedintelor de vindecare reconectiva exista o intreaga desfasurare de energii, vibratii, informatii, senzatii si, nu in ultimul rand, ganduri.

De multe ori am constatat ca gandurile care ne vin in minte pot avea legatura cu procesul, indiferent daca acestea sunt ideile practicianului de vindecare reconectiva sau ale clientului.

Am avut multe asemenea ganduri venite parca de nicaieri, dar care, dupa discutia avuta cu clientul, s-au dovedit a nu fi intamplatoare, ci avand legatura cu acesta. Am avut si cazuri in care clientul mi-a relatat ca i-a venit in minte un anumit gand despre o intamplare din viata, pe care o si uitase. Nu vreau sa interpretez insemnatatea sau semnificatia acestor ganduri, le-am punctat doar ca facand parte din experientele aferente vindecarii reconective.

Zile trecute, in timp ce faceam o vindecare reconectiva, fiind foarte concentrat pe ceea ce simteam, la un moment dat mi-a trecut prin mine un gand foarte interesant, acela ca unii carora le facilitez vindecarea reconectiva nu vor afla vreodata de ce boala aflata la nivel energetic s-a vindecat si care nu se va mai manifesta in plan fizic. 

De multe ori am recomandat oamenilor vindecarea reconectiva pentru echilibru, pentru invatare, pentru sport, pentru dezvoltare unor capacitati latente. Am tot vorbit de echilibru dar nu am focusat pe faptul ca unele dezechilibre din planul energetic pot fi in masura sa provoace anumite boli in plan fizic si, in lipsa revenirii la echilibru, de regula chiar o vor face. Vindecarea reconectiva poate produce aceasta reechilibrare.

 


So, what do you think ?