:::: MENU ::::

Gandeste, nu te lua dupa ce spun unii

Vindecarea Reconectiva (VR) este din categoria acelor vindecari subtile pe care le poti intelege mai greu, le poti explica mai greu. Cei care incearca VR, sunt de cele mai multe ori oameni optimisi, deschisi spre nou si fara idei preconcepute, dar care nu vor neaparat sa fie publica viata lor, cu atat mai putin vindecarea de care au avut parte.

Mult mai repede vor vorbi si vor pune etichete cei pesimisti, negativisti, invidiosi si care traiesc cu impresia ca ei le stiu pe toate, chiar daca nu au incercat VR. Ei i-ar putea influenta pe unii oameni in luarea deciziei de a incerca sau nu VR, altii pot fi influentati de biserica, in cadrul careia circula opinia ca nu se stie din ce sursa vine VR, iar daca ar veni din partea necuratului, nu e bine. Aceasta opinie ar putea masca un interes financiar.

Te intrebi, pe buna dreptate, bun, si eu cum aflu care-i adevarul? Simplu: incerci. Nu iti garantez vindecarea unei anumite boli, dar nici medicii nu o fac. Nici macar nu te ating, pur si simplu directionez spre tine niste energii, asupra carora nu am control, controlul si personalizarea acestei energii vindecatoare vine de la un nivel mult mai inalt, iar vindecarea pe care o primest este exact cea de care ai nevoie.

Gandeste. Nu lasa pe altii sa o faca in locul tau. A analiza ce poti sa pierzi, versus ce poti sa castigi, este un mod de abordare pertinent. Crezi ca e bine sa incerci, ai dreptate, crezi ca nu e bine, ai dreptate. Orice decizie ai lua in viata, este in regula. Gresit este doar sa nu iei nicio decizie, sau sa iei deciziile pe care ti le sugereaza sau ti le impun altii.

Eu te astept cu drag la o experienta pe care nu o vei uita.


So, what do you think ?