:::: MENU ::::

Exemplu de Vindecare Reconectiva

M-a sunat cineva zilele trecute sa ii fac trei sedinte de Vindecare Reconectiva pentru ca este stresat, din cauza asta nu doarme noaptea, ceea ce ii afecteaza puterea de concentrare pe tip de zi, practic nu se poate concentra asupra muncii.

Am discutat pe tema asta mai bine de o ora, i-am explicat cum functioneaza subconstientul, cum poti sa ti-l reprogramezi, cum functioneaza Ho’oponopono (pe care il practic doar pentru mine si familia mea, dar il recomand oricui, cat de putin deschis la minte) si despre multe alte lucruri.

Am planificat cele trei sedinte de la distanta incepand din ziua urmatoare, iar clientul m-a sunat dupa fiecare sedinta si mi-a explicat ce a simtit. Dupa prima sedinta mi-a spus ca a simtit ceva ciudat in brate, pe care nu si le putea ridica, la fel s-a intamplat si cu picioarele. Fiind cu ochii inchisi, a vazut niste nori negri, deasupra carora se afla, si printre care lumina incerca sa patrunda de jos. Mi-a spus ca dupa discutia din ziua precedenta a dormit foarte bine.

La a doua sedinta s-a repetat oarecum senzatia cu membrele, la care s-a agaugat o senzatie de anesteziere a limbii, exact asa cum se intampla la o anesteziere in caz de interventie stomatologica. In plus a simtit o arsura la stomac. La a treia sedinta a adormit, mi-a putut relata doar ce a constatat dupa, faptul ca i-a disparut durerea din umeri…


So, what do you think ?