:::: MENU ::::

Este atat de simplu

In primavara am facut o serie de trei sedinte de vindecare reconectiva unei persoane, de ocupatie medic. Am discutat inainte si dupa sedinte, cine ce a simtit, cum a simtit, asa cum fac de regula.

Reintalnindu-ne dupa mai bine de o luna, am intrebat persoana cum se simte dupa sedintele de vindecare reconectiva.

Este foarte interesant sa afli ce rezultate au avut sedintele. Am avut persoane carora dupa prima sedinta le-a disparut durerea cupmlita de la ambele picioare, durere cauzata de o boala, insa durerea cronica de la coloana, dobandita in urma sportului de performanta practicat in tinerete, a ramas. As putea sa dau multe alte exemple, multe cu rezultate mai mult sau mai putin spectaculoase, dar si unele care vorbesc despre lipsa vindecarii.

Cazul despre care am vrut sa va scriu, este mai aparte, pentru mine a fost o adevarata surpriza, cu toate ca teoretic stiam ca se poate intampla, ca se intampla.

Persoana mi-a raspuns cam asa: dupa sedintele de vindecare reconectiva mi s-a schimbat viata, am constatat ca problemele mi se rezolva mult mai usor, intalnesc de atunci oameni care ma ajuta si in general imi merge bine.

Am stat si m-am gandit, cat de simplu este, “viata mi s-a schimbat”, “problemele mi se rezolva cu usurinta” si mai cu seama “imi merge bine”. Toate acestea dupa trei sedinte de aproximativ jumatate de ora fiecare.

Este atat de simplu? Se pare ca da, poate fi chiar atat de simplu.


So, what do you think ?