:::: MENU ::::

Din nou despre autovindecare

Atunci cand te lovesti in mod repetat de o anumita informatie, inseamna ca e bine sa ii dai atentie, cel mai probabil Universul incearca sa iti comunice ceva.

Pentru mine a fost cazul autovindecarii, cu informatiile venite in cursul zilei de ieri. Am aflat de exemplu despre o tehnica noua, aplicata in stomatologie, dar nu numai. Prin aceasta tehnica este accelerata autovindecarea naturala de cca. 7 ori. Asa, ca cifra, poate nu ne spune multe, dar daca ne gandim ca vindecarea dupa o interventie complicata se produce in doua zile, fata de doua saptamani, este ceva remarcabil. In cadrul acestui procedeu se recolteaza o cantitate mica de sange de la pacient, se extrag si se concentreaza anumite componente, care apoi sunt utilizate in tratamentul local.

In cazul vindecarii reconective se intampla ceva similar, numai ca aici nu este vorba doar de o stimulare locala si pe durata scurta. Dupa o vindecare reconectiva, si mai cu seama dupa o reconectare, autovindecarea va functiona la un alt nivel, unul superior.

Medicul stomatolog care prezenta acea tehnica de accelerare a autovindecarii spunea ca fiecare dintre noi are capacitatea de autovindecare, dar aceasta autovindecare are un ritm lent. Parerea mea este ca atunci cand organismul este in echilibru, el functioneaza perfect, iar autovindecarea are un ritm potrivit. Boala intervine atunci cand in organism se produce un dezechilibru, un blocaj, ceea ce face ca autovindecarea sa nu se produca, sau sa se produca cu un ritm prea lent, fata de evolutia bolii.

Vindecarea reconectiva reface exact acest echilibru, iar vindecarea care se produce este de fiecare data o autovindecare. In cazul vindecarii reconective echilibrarea se produce in mai multe planuri (fizic, mental, emotional si spiritual) si este una ireversibila, in sensul ca o boala vindecata prin aceasta metoda nu va recidiva.

In cazul in care s-a ajuns prea departe, de exemplu la interventii chirurgicale, orice metoda care accelereaza vindecarea este binevenita. Prin vindecare reconectiva am obtinut rezultate foarte bune in asemenea cazuri, puteti citi despre ele in articolul In loc de testimoniale.

Si ca sa inchei cu ideea cu care am inceput articolul, va reamintesc ca atunci cand primiti o informatie, s-ar putea sa nu fie o intamplare, s-ar putea ca inteligenta universului sa vrea sa va comunice ceva.


So, what do you think ?