:::: MENU ::::

Despre Solomon

Solomon este entitatea care vorbeste prin fiinta fizica a lui Fred. Aceasta entitate i-a vorbit pentru dr. Eric Pearl prin Fred, dar si prin alte persoane, dandu-i sfaturi in legatura cu aceasta lucrare, care a devenit cunoscuta apoi sub numele de Vindecare Reconectiva si Reconectare.

Dr. Eric Pearl si Frederick Ponzlov, coautorii cartii “Solomon vorbeste despre reconecteaza-ti viata”, au adunat in aceasta carte ceea ce le-a transmis entitatea Solomon, cartea fiind de mare ajutor pentru practicienii de vindecare reconectiva, dar si foarte interesanta, chiar utila, pentru oricine doreste sa faca pasi pe calea dezvoltarii spirituale, indiferent care ar fi aceasta.

DSC_0514-draft2

Dar sa-l las pe Solomon sa va spuna mai multe despre vindecarea reconectiva:

“In multe cazuri, barbatii, femeile, copiii care vin la tine au fost la medici, au incercat diverse forme de terapie si tratament; au incercat metodele conventionale. Ei sunt acum constransi sa patrunda in domeniul spiritual. Sunt constransi sa intre in el. Nu li s-a dat alta optiune. Asta e lectia lor – sa vina in contact cu viata lor spirituala, la un nivel subconstient mai profund, sa aprinda acea lumina. Si, da, unii pricep. “Inteleg.” Odata ce acea intelegere, acea conexiune este facuta, nu mai au nevoie de boala. Ea este inlaturata.”  – Cap. 22

“La tine vor veni oameni care au boli foarte specifice. Motivul pentru care vin, depinde si el de procesul prin care trebuie sa treaca. E posibil ca boala sa dispara. Poate ca exista numeroase procese.

Sunt multe lucruri pe care ei trebuie sa le ia in considerare, inainte de aceasta sedinta. Chiar daca este posibil ca, la sfarsitul sedintei, sa scape de diverse boli cu care vin la tine, ei vor simti incotro trebuie sa mearga, lucrarea pe care trebuie sa o faca, deoarece, in esenta, tu te vindeci pe tine. Iar energia ta le stimuleaza, intr-un fel, acel proces. Ea raspandeste lumina asupra locului in care au ei de mers.

Unii oameni nu vor putea privi acea lumina. Unii nu vor sa vada ce au de facut, resping acel lucru si se stramba, spunand: “Nu merg acolo.”.

Procesul de vindecare este, cu adevarat, o intelegere reciproca la care ajungeti amandoi. Tu poti radia Lumina; faptul ca ei sunt gata sa o primeasca sau sa o vada – ori sa fie dornici sa treaca prin procesul care ii va conduce in punctul in care isi vor arunca carjele si vor merge – depinde, in totalitate, de ei.

Tu poti sa radiezi Lumina. Poti sa le-o arati. Depinde de ei daca sunt pregatiti sa fie vindecati, daca au invatat din acea boala, lectia de care au nevoie… iar unii nu vor sa invete imediat.

Asta nu e o judecata. Asta inseamna ca ei au nevoie de experiente mai profunde. Trebuie sa lupte mai indarjit. Poate ca au nevoie sa sufere mai mult, inainte de a ajunge la stadiul in care sa accepte: “Ei bine, acum sunt gata sa ma ocup de asta.” Unii oameni rezolva totul in momentul mortii. Si isi ating iluminarea, exact in acea clipa, in momentul mortii. Iar in acel moment, viata lor este un succes si au inteles lectia.” – Cap. 24

 

 


So, what do you think ?