:::: MENU ::::

Programarea sedintelor

1 E bine sa stiti inainte de programarea unor sedinte

Sedintele de vindecare reconectiva reprezinta o experienta cu totul speciala, de aceea este bine sa va bucurati de ele la maxim. Este recomandat sa aveti la dispozitie cele trei zile (consecutive sau nu) in care sa faceti aceste sedinte, fara alte obligatii, fara alte lucruri importante de facut.

De regula sedintele vor fi in zile consecutive, nu se fac mai multe in aceeasi zi, este insa posibil ca intre doua sedinte consecutive sa fie una sau doua zile de pauza.

Tot ce trebuie sa stiti este ca pentru sedinta va veti descalta si va veti intinde pe patul de masaj, cu ochii inchisi. Imbracamintea e de preferat sa fie una comoda, insa nu sunt cerinte speciale, asa cum nu deranjeaza bijuteriile sau alte accesorii. Sedinta va demara cu o discutie de 15 minute, vi se va explica tot ce se va intampla si ce trebuie sa faceti, vi se va raspunde la intrebari.

2 Programarea sedintelor online

Programarea sedintelor se poate face si telefonic, la numarul 0740 949 830, sau prin e-mail la info@mybalance.ro. Cu ocazia confirmarii unei programari, veti primi si informatiile necesare efectuarii platii. Sedintele programate si achitate in avans, la care clientul nu poate ajunge din diverse motive, se vor putea reprograma in urmatoarele 12 luni.