:::: MENU ::::

Despre energie si informatie

De multe ori ni se intampla sa simtim un miros si sa ne aducem aminte de o mancare preferata, de un loc preferat sau o persoana draga. Ne simtim bine in aceste momente si intr-un fel retraim clipe fericite din viata.

Acelasi lucru se poate intampla vazand o poza, un obiect, auzind o voce, o melodie sau un sunet specific, citind o carte sau un articol, ajungand intr-un anumit loc, care ne aminteste de altul, asemanator, etc..

Toate lucrurile despre care ne amintim exista sub forma energetica si informationata, iar noi ne conectam la ele, ceea ce ne face sa retraim acele clipe frumoase, aducandu-le in prezent. Aceste energii si informatii sunt benefice pentru noi, atata timp cat le pastram la locul lor, ca amintiri frumoase, si nu le comparam cu viata nostra de acum.

Din pacate si traumele suferite in trecut le putem aduce in prezent, ele ne vor afecta negativ daca nu ne putem detasa de ele. In cele mai grave cazuri persoana poate retrai atat de intens anumite traume din trecut, ca si cum i s-ar intampla din nou si din nou, producand sau mentinand boli dintre cele mai grave.

Energia si informatiile nu dispar niciodata, dar este alegerea noastra pe ce ne concentram atentia, pentru ca acele lucruri ni le atragem in viata.

Directionandu-va atentia pe aspectele negative din viata, puteti ajunge la dezechilibru energetic, ceea ce in timp poate cauza boli. Boala nu este ceva care hop-top se intalneste cu noi din greseala, boala este o manifestare fizica a unui dezechilibru energetic si informational dobandit in timp.

Traiti o viata frumoasa, adunati clipe minunate, care peste ani sa fie amitiri placute. Traiti fara frici si iubiti mult.

Vindecarea Reconectiva ajuta la readucera echilibrului pierdut.


So, what do you think ?