:::: MENU ::::

De ce Vindecare Reconectiva?

Vindecarea Reconectiva echilibreaza organismul la nivel energetic si informational, rezultatul acestei echilibrari este o stare de sanatate imbunatatita si performante crescute la nivel fizic si intelectual.

Importanta cresterii performantelor sportive si de invatare nici nu mai trebuie discutata, este foarte simplu si usor de inteles ce inseamna.

In cazul bolilor trebuie sa stim ca ele incep sa se manifeste la nivel informational si energetic cu mult timp inainte ca boala sa se manifeste si in plan fizic. Exista posibilitatea ca stresul sau unele evenimente sa ne marcheze si sa se produca un dezechilibru energetic in organism. Acest dezechilibru poate sa fie de lunga durata si sa duca la boli, sau este posibil ca organismul, prin mecanisme proprii sa reuseasca sa revina la starea de echilibru fara vreo interventie din exterior.

Prin reechilibrare, Vindecarea Reconectiva poate ajuta in aceasta faza, astfel incat sa nu se mai ajunga dintr-un dezechilibru energetic la boala. Acolo unde este echilibru, nu este boala, boala este intotdeauna legata de un dezechilibru.

Vindecarea Reconectiva ajuta si in cazul in care o boala s-a manifestat in plan fizic, dar trebuie foarte bine inteles ca orice vindecare este o autovindecare. Atat practicienii de Vindecare Reconectiva, cat si medicii au rolul de a aduce organismul la o stare de la care autovindecarea se poate manifesta. O fractura cere anumite proceduri pentru ca fragmentele de os sa se poata suda, o apendicita perforata necesita interventie medicala de specialitate urgenta. In toate aceste cazuri sedintele de Vindecare Reconectiva ajuta la o vindecare mult mai rapida, dar nu pot inlocui munca medicului.

Sunt si multe boli care se pot vindeca direct prin metoda Vindecarii Reconective.

Consider ca organismul nostru este perfect, poate functiona perfect, fara boli, fara dezechilibre. Orice informatie contrara pe care o acceptam, creaza o frica, iar frica este cel mai mare dusman al echilibrului. De aceea va spun sa nu va fie frica de nimic, nici macar de boli. Nu va programati la sedinte de Vindecare Reconectiva din frica, ci din curiozitate. Este o experienta placuta, pana nu treceti prin asta nu va veti putea imagina ce efecte ar putea avea asupra voastra. Nu exista riscuri, efectele sunt de fiecare data benefice.


So, what do you think ?