:::: MENU ::::

De ce eu?

Este continuarea articolului De ce Vindecare Reconectiva? si se refera la persoana mea, ca practician de Vindecare Reconectiva.

Din punct de vedere numerologic sunt un numar noua, ceea ce inseamna ca tot ceea ce fac pentru altii nu numai ca imi aduce satisfactie personala, dar in acelasi timp si rezultatele sunt intotdeauna mai bune fata de cazurile in care intreprind ceva numai pentru mine.

In momentul in care am citit cartea lui Eric Pearl despre Vindecarea Reconectiva am stiut ca asta vreau sa fac, nu atat pentru un castig material, ci mai degraba pentru a face ceva pentru semeni. Am reusit sa ajung la seminariile lui Eric Pearl, iar acum practic aceasta vindecare exact asa cum am invatat, cu modestie, empatie si discretie, in totala intelegere a faptului ca sunt doar un instrument, nu eu fac vindecarea, ea doar vine prin mine. Este un hobby, poate chiar ceva mai mult.

Raspunsul la intrebarea din titlul articolului as formula-o cam asa: pentru ca fac asta pentru tine, in cel mai corect mod posibil.


So, what do you think ?