:::: MENU ::::

Cum ne invata Biblia sa fim uniti?

“Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in numele meu, sunt si eu in mijlocul lor.”

Din punctul de vedere al interpretarii religioase, unii folosesc acest citat pentru a justifica credinta lor ca omul nu trebuie sa mearga neaparat la biserica pentru a ajunge la Dumnezeu, ceilalti spun ca aceasta interpretare este scoasa din context, iar interpretarea corecta este aceea ca atunci cand judeci pe cineva, trebuie sa fie cel putin doi sau trei martori importiva lui, caz in care Iisus, adica Adevarul, va fi si El prezent. Nu insist pe interpretarile religioase, cei interesati se pot documenta din multiple surse inainte de a decide.

Cred ca Biblia este scrisa pentru a fi utila pe mai multe planuri, nu numai pe cel religios, si cel mai probabil si in vremuri diferite. Am constatat de foarte mult timp faptul ca Biblia este un fel de manual pentru Viata de zi cu zi, cu sfaturi absolut practice privind igiena, sanatatea, alimentatia, etc.

In decursul anilor am observat de nenumarate ori faptul ca intr-o discutie pe orice tama, raspunsul la o intrebare pe care am avut-o de ceva timp, si-a gasit raspunsul in timpul discutiei, dar nu din partea interlocutorului, ci in mintea mea. Ma gandeam la inceput ca intr-un fel folosesc mintea celuilalt.

Interlocutorul nu trebuie nici macar sa fie un cunoscator al domeniului, si totusi, daca ii adresezi o intrebare, uneori iti vine in minte raspunsul, solutia cautata.

Acum nu cred ca folosim mintea celuilalt sau celorlalti pentru gasirea unui raspuns, unei solutii, ci mai degraba reusim in doi, sau mai multi sa gasim si sa deschidem mai usor “calea” catre un camp informational de unde “descarcam” apoi raspunsul.

Sa existe o legatura cu mesajul din Biblie, sa se refere acesta, printre altele, si la acest adevar? Posibil, zic eu. Inseamna ca Biblia vrea sa ne invete sa colaboram, sa lucram impreuna, caci vom reusi mult mai mult decat prin incercari individuale.

Va intrebati probabil unde vreau sa ajung, ce legatura are asta cu Vindecarea Reconectiva? Are, pentru ca prin vindecare reconectiva si reconectare se refac legaturile cu Universul, se reface echilibrul interior si asta aduce vindecare, dar si imbunatatirea performantelor individuale.

Acum ganditi-va ce se intampla daca reusim sa ne reconectam nu numai cu Universul, ci si unii cu ceilati, daca reusim sa intelegem ca singura cale corecta este calea pacii si colaborarii, ce realizari am putea avea.

Cred ca Biblia ne arata modul in care putem avea rezultate mai bine. Cred ca ne indeamna sa cooperam, aceasta fiind Calea pe care ne-o sugereaza.

Penru reconectarea cu Universul va astept cu drag la sedinte de Vindecare Reconectiva si de Reconectare, dar reconectarea cu ceilalti oameni va trebui sa o faceti singuri.

So, what do you think ?