:::: MENU ::::

Cum e sa simti ca plutesti?

Dupa a doua si a treia sedinta de Vindecare Reconectiva un client mi-a spus ca a simtit ca se ridica de pe patul de masaj, ca pluteste. A fost atat de impresionat incat l-am intrebat daca pana la urma a fost o experienta mai degraba placuta, sau mai degraba neplacuta, la care m-a asigurat ca a fost foarte placuta.

Recunosc ca eu nu am simtit vreodata asa ceva, insa stiu din proprie experienta, dar si din cele relatate de clienti, ca Vindecare Reconectiva este in majoritate cazurilor, daca nu chiar in toate, o experienta fantastica, o experienta de neuitat.

Pe langa o experienta minunata de cca o jumatate de ora, cat tine o sedinta, Vindecarea Reconectiva poate insemna si o vindecare la care nici nu te-ai fi asteptat. Sa nu te gandesti ca boala ta nu este vindecabila, sa nu te gandesti ca boala ta nu poate sa dispara ca efect al echilibrului adus de Vindecarea Reconectiva. Boala si echilibrul nu pot exista impreuna. Totul depinde de nivelul echilibrului pe care il vei dobandi in cadrul sedintelor.

Dar nu este vorba numai de vindecare, ci si de imbunatatirea unor performante, pe toate planurile, chiar de o evoluare mai rapida. Recomand Vindecarea Reconectiva copiiilor, elevilor si studentilor, dar si sportivilor sau celor care au o profesie legata de creatia intelectuala.

Recomand Vindecarea Reconectiva dupa traume puternice, dupa operatii, dupa socuri emotionale. Indraznesc sa spun ca am constatat efecte semnificative chiar si in cazul Alzheimer-ului, in sensul incetinirii sau opririi evolutiei bolii (tinand cont de modul in care avolueaza aceasta boala, inca nu stiu daca pot vorbi doar de incetinire sau este chiar o stopare a evolutiei bolii).

Pentru ca feedbackul pe care il primesc de la fiecare client este mai mult decat incurajator, am decis sa reduc tarifele pentru a fi accesibile pentru cat mai multi, desigur in limita timpului meu. Va astept cu drag.


So, what do you think ?