:::: MENU ::::

Copil bolnav, stiti ceva mai rau?

Este cel mai important articol pe care l-am scris pana acum pe acest blog si zic ca merita citit. Va rog sa luati din articol ideea, informatia, nu stilul sau exprimarea.

Intamplarea face, sau poate ca nu, ca ideea acestui articol mi-a venit de ziua internationala a copiilor. Am fost contactat ieri de o mama, care m-a rugat sa ii fac Vindecare Reconectiva (VR) ei si fetitei ei. Era disperata, vorbea intr-una, imi zicea de boli despre care nici nu am auzit. Am acceptat, am stabilit zile si ore, apoi, asa, din senin, o idee mi-a trecut prin minte si am rugat-o ca pana la prima sedinta sa se impace cu cei cu care este certata, daca este.

Mi-a confirmat ca este certata cu soacra ei, din cauza mamei ei, o poveste lunga si, din punctul meu de vedere, trista. Nu am primit, ce-i drept nici nu am cerut, informatii despre barbatii din familie, cert este ca acest copil s-a imbolnavit din cauza familiei, din cauza neintelegerilor din familie.

Neintelegerile, tensiunile, supararile, dusmaniile si orice fel de ganduri rele se transmit in univers ca informatie si energie, acolo intalnesc energii asemnanatoare si se intorc la sursa amplificate, provocand boli.

Problema este ca intr-un asemenea mediu copilul, fiind cel mai sensibil, va fi afectat primul, iar pentru remedierea situatiei nu este suficient sa vindeci copilul, trebuie sa vindeci toata familia.

Daca vi se imbolnaveste copilul, este un semnal de alarma ca trebuie sa faceti ordine in familie, sa incetati imediat tensiunile, certurile, neintelegerile si gandurile negative. Puteti face asta acum, nu trebuie sa asteptati sa se imbolnaveasca cel mic.

Inchei prin a-l cita pe profesorul Constantin Dumitru Dulcan: “Vrei sa te faci bine? Impaca-te cu vecinul.” si il completez: Vrei sa se faca bine copilul? Fa pace si buna intelegere in familie.


So, what do you think ?