:::: MENU ::::

Cine sunt eu cu adevarat?

Am citit majoritatea cartilor lui Neale Donald Walsch, dintre ele ma voi referi aici la Cei ce aduc lumina, o carticica foarte interesanta, care iti poate fi de mare folos.

Lecturand cartea, vei intelege ca viata nu are un sens prestabilit, fiecare dintre noi este liber sa aleaga un sens, un scop al propriei vieti. Vei intelege de asemenea ca trebuie sa treci de la starea de A FACE (o stare a corpului) la starea de A FI (o stare a sufletului). Dupa ce ai decis cine si ce esti, tot ceea ce nu esti apare imediat si tumultos in viata ta, ca intarire relativista a ceea ce esti. Ma refer aici la faptul ca in lumea noastra relativista inaltul exista doar relativ la scund, in comparatie cu el, la fel exista totul, frig-cald, lumina-intuneric, iubire-frica, etc. Va fi frustrant, sau macar deranjant, dar cu timpul aceasta manifestare va incepe sa dispara, iar ceea ce ai ales sa fii, va aduce in viata ta oportunitati prin care vei putea manifesta, exprima ceaa ce ai ales sa fii cu adevarat. Ceea ce alegi SA FII, se transmite cu o energie deosebita in Univers, iar acesta va complota in favoare ta.

Acum cativa ani am facut alegerea, am decis sa fiu Invatator si Vindecator, Iubire si Pace, Intelepciune si Echilibru. Timpul in care in viata mea s-au manifestat lucrurile care nu sunt ceea ce am ales sa fiu a fost destul de lung, trecerea spre manifestarea oportunitatilor a inceput sa se arate destul de incet, dar dupa aceea lucrurile s-au schimbat, iar acum vin foarte multi oameni catre mine nu numai pentru vindecare reconectiva. Ceea ce sunt ii atrage, indiferent despre care dintre aspecte ar fi vorba. Practic nu mai am o sedinta de Vindecare Reconectiva care sa nu insemne si niste discutii despre cele mai diverse probleme ale vietii. Atrag si persoane pe care nu ii intereseaza vindecarea reconectiva, ii intereseaza rezolvarea unor probleme din viata de zi cu zi. Nu le dau solutii in plic, dar le ofer metode de rezolvare si principii pe care sa le urmeze. Ii indemn totodata sa puna sub semnul intrebarii orice ar citi, orice le-as spune, sa incerce sa aleaga ce cred ei ca este adevarat, ce cred ei ca le este de folos. Asa sa faceti si voi, atunci cand cititi cartea de ma sus, sau ceea ce va voi spune, in cazul in care decideti sa ne intalnim. Eu va astept cu drag.


So, what do you think ?