:::: MENU ::::

Cine sunt eu cu adevarat?

Am citit majoritatea cartilor lui Neale Donald Walsch, dintre ele ma voi referi aici la Cei ce aduc lumina, o carticica foarte interesanta, care iti poate fi de mare folos.

Lecturand cartea, vei intelege ca viata nu are un sens prestabilit, fiecare dintre noi este liber sa aleaga un sens, un scop al propriei vieti. Vei intelege de asemenea ca trebuie sa treci de la starea de A FACE (o stare a corpului) la starea de A FI (o stare a sufletului). Dupa ce ai decis cine si ce esti, tot ceea ce nu esti apare imediat si tumultos in viata ta, ca intarire relativista a ceea ce esti. Ma refer aici la faptul ca in lumea noastra relativista inaltul exista doar relativ la scund, in comparatie cu el, la fel exista totul, frig-cald, lumina-intuneric, iubire-frica, etc. Va fi frustrant, sau macar deranjant, dar cu timpul aceasta manifestare va incepe sa dispara, iar ceea ce ai ales sa fii, va aduce in viata ta oportunitati prin care vei putea manifesta, exprima ceaa ce ai ales sa fii cu adevarat. Ceea ce alegi SA FII, se transmite cu o energie deosebita in Univers, iar acesta va complota in favoare ta.

Acum cativa ani am facut alegerea, am decis sa fiu Invatator si Vindecator, Iubire si Pace, Intelepciune si Echilibru. Timpul in care in viata mea s-au manifestat lucrurile care nu sunt ceea ce am ales sa fiu a fost destul de lung, trecerea spre manifestarea oportunitatilor a inceput sa se arate destul de incet, dar dupa aceea lucrurile s-au schimbat, iar acum vin foarte multi oameni catre mine nu numai pentru vindecare reconectiva. Ceea ce sunt ii atrage, indiferent despre care dintre aspecte ar fi vorba. Practic nu mai am o sedinta de Vindecare Reconectiva care sa nu insemne si niste discutii despre cele mai diverse probleme ale vietii. Atrag si persoane pe care nu ii intereseaza vindecarea reconectiva, ii intereseaza rezolvarea unor probleme din viata de zi cu zi. Nu le dau solutii in plic, dar le ofer metode de rezolvare si principii pe care sa le urmeze. Ii indemn totodata sa puna sub semnul intrebarii orice ar citi, orice le-as spune, sa incerce sa aleaga ce cred ei ca este adevarat, ce cred ei ca le este de folos. Asa sa faceti si voi, atunci cand cititi cartea de ma sus, sau ceea ce va voi spune, in cazul in care decideti sa ne intalnim. Eu va astept cu drag.


Iti ofer un cadou

Iti ofer un cadou foarte valoros, dar si o idee originala pentru un cadou minunat pe care il poti face celor dragi.

Cadoul meu este pentru toti cei care cumpara pachetul de Vindecare Reconectiva pentru intreaga familie. Ce inseamna asta? Platesti pachetul de trei sedinte de Vindecare Reconectiva pentru adultii familiei, iar copiii beneficiaza gratuit de acest pachet.

Pentru a intelege mai bine motivul pentru care ofer acest cadou, citeste aici un articol mai vechi, despre care am scris atunci ca este si ramane probabil cel mai important dintre cele pe care le-am scris.

Dar nu ma opresc aici, ofer si o reducere, pahetul de trei sedinte la distanta pentru un adult vor costa 125 lei in loc de 147 lei, iar la cabinet 250 lei in loc de 270 lei.

Si pentru ca dar din dar se face rai, te invit sa daruiesti si tu celor apropiati inimii tale acest pachet, care te costa 250 lei sau 500 lei dar care are o valoare extraordinara.

Cadoul este valabil pentru toate solicitarile facute si platite in luna decembrie.

Inscrie-te sau solicitata informatii suplimenatre aici.


Cum ne invata Biblia sa fim uniti?

“Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in numele meu, sunt si eu in mijlocul lor.”

Din punctul de vedere al interpretarii religioase, unii folosesc acest citat pentru a justifica credinta lor ca omul nu trebuie sa mearga neaparat la biserica pentru a ajunge la Dumnezeu, ceilalti spun ca aceasta interpretare este scoasa din context, iar interpretarea corecta este aceea ca atunci cand judeci pe cineva, trebuie sa fie cel putin doi sau trei martori importiva lui, caz in care Iisus, adica Adevarul, va fi si El prezent. Nu insist pe interpretarile religioase, cei interesati se pot documenta din multiple surse inainte de a decide.

Cred ca Biblia este scrisa pentru a fi utila pe mai multe planuri, nu numai pe cel religios, si cel mai probabil si in vremuri diferite. Am constatat de foarte mult timp faptul ca Biblia este un fel de manual pentru Viata de zi cu zi, cu sfaturi absolut practice privind igiena, sanatatea, alimentatia, etc.

In decursul anilor am observat de nenumarate ori faptul ca intr-o discutie pe orice tama, raspunsul la o intrebare pe care am avut-o de ceva timp, si-a gasit raspunsul in timpul discutiei, dar nu din partea interlocutorului, ci in mintea mea. Ma gandeam la inceput ca intr-un fel folosesc mintea celuilalt.

Interlocutorul nu trebuie nici macar sa fie un cunoscator al domeniului, si totusi, daca ii adresezi o intrebare, uneori iti vine in minte raspunsul, solutia cautata.

Acum nu cred ca folosim mintea celuilalt sau celorlalti pentru gasirea unui raspuns, unei solutii, ci mai degraba reusim in doi, sau mai multi sa gasim si sa deschidem mai usor “calea” catre un camp informational de unde “descarcam” apoi raspunsul.

Sa existe o legatura cu mesajul din Biblie, sa se refere acesta, printre altele, si la acest adevar? Posibil, zic eu. Inseamna ca Biblia vrea sa ne invete sa colaboram, sa lucram impreuna, caci vom reusi mult mai mult decat prin incercari individuale.

Va intrebati probabil unde vreau sa ajung, ce legatura are asta cu Vindecarea Reconectiva? Are, pentru ca prin vindecare reconectiva si reconectare se refac legaturile cu Universul, se reface echilibrul interior si asta aduce vindecare, dar si imbunatatirea performantelor individuale.

Acum ganditi-va ce se intampla daca reusim sa ne reconectam nu numai cu Universul, ci si unii cu ceilati, daca reusim sa intelegem ca singura cale corecta este calea pacii si colaborarii, ce realizari am putea avea.

Cred ca Biblia ne arata modul in care putem avea rezultate mai bine. Cred ca ne indeamna sa cooperam, aceasta fiind Calea pe care ne-o sugereaza.

Penru reconectarea cu Universul va astept cu drag la sedinte de Vindecare Reconectiva si de Reconectare, dar reconectarea cu ceilalti oameni va trebui sa o faceti singuri.

De ce eu?

Este continuarea articolului De ce Vindecare Reconectiva? si se refera la persoana mea, ca practician de Vindecare Reconectiva.

Din punct de vedere numerologic sunt un numar noua, ceea ce inseamna ca tot ceea ce fac pentru altii nu numai ca imi aduce satisfactie personala, dar in acelasi timp si rezultatele sunt intotdeauna mai bune fata de cazurile in care intreprind ceva numai pentru mine.

In momentul in care am citit cartea lui Eric Pearl despre Vindecarea Reconectiva am stiut ca asta vreau sa fac, nu atat pentru un castig material, ci mai degraba pentru a face ceva pentru semeni. Am reusit sa ajung la seminariile lui Eric Pearl, iar acum practic aceasta vindecare exact asa cum am invatat, cu modestie, empatie si discretie, in totala intelegere a faptului ca sunt doar un instrument, nu eu fac vindecarea, ea doar vine prin mine. Este un hobby, poate chiar ceva mai mult.

Raspunsul la intrebarea din titlul articolului as formula-o cam asa: pentru ca fac asta pentru tine, in cel mai corect mod posibil.


De ce Vindecare Reconectiva?

Vindecarea Reconectiva echilibreaza organismul la nivel energetic si informational, rezultatul acestei echilibrari este o stare de sanatate imbunatatita si performante crescute la nivel fizic si intelectual.

Importanta cresterii performantelor sportive si de invatare nici nu mai trebuie discutata, este foarte simplu si usor de inteles ce inseamna.

In cazul bolilor trebuie sa stim ca ele incep sa se manifeste la nivel informational si energetic cu mult timp inainte ca boala sa se manifeste si in plan fizic. Exista posibilitatea ca stresul sau unele evenimente sa ne marcheze si sa se produca un dezechilibru energetic in organism. Acest dezechilibru poate sa fie de lunga durata si sa duca la boli, sau este posibil ca organismul, prin mecanisme proprii sa reuseasca sa revina la starea de echilibru fara vreo interventie din exterior.

Prin reechilibrare, Vindecarea Reconectiva poate ajuta in aceasta faza, astfel incat sa nu se mai ajunga dintr-un dezechilibru energetic la boala. Acolo unde este echilibru, nu este boala, boala este intotdeauna legata de un dezechilibru.

Vindecarea Reconectiva ajuta si in cazul in care o boala s-a manifestat in plan fizic, dar trebuie foarte bine inteles ca orice vindecare este o autovindecare. Atat practicienii de Vindecare Reconectiva, cat si medicii au rolul de a aduce organismul la o stare de la care autovindecarea se poate manifesta. O fractura cere anumite proceduri pentru ca fragmentele de os sa se poata suda, o apendicita perforata necesita interventie medicala de specialitate urgenta. In toate aceste cazuri sedintele de Vindecare Reconectiva ajuta la o vindecare mult mai rapida, dar nu pot inlocui munca medicului.

Sunt si multe boli care se pot vindeca direct prin metoda Vindecarii Reconective.

Consider ca organismul nostru este perfect, poate functiona perfect, fara boli, fara dezechilibre. Orice informatie contrara pe care o acceptam, creaza o frica, iar frica este cel mai mare dusman al echilibrului. De aceea va spun sa nu va fie frica de nimic, nici macar de boli. Nu va programati la sedinte de Vindecare Reconectiva din frica, ci din curiozitate. Este o experienta placuta, pana nu treceti prin asta nu va veti putea imagina ce efecte ar putea avea asupra voastra. Nu exista riscuri, efectele sunt de fiecare data benefice.


Despre valori

Fiecare dintre noi credem despre unele lucruri ca ele sunt bune, despre altele ca sunt rele, foarte simplist spus asta ne defineste sistemul de valori. Desigur fiecare gand are si un anumit nivel energetic corespunzator.

Importanta este modificarea sistemului nostru de valori, care este normal sa se intample prin evolutia noastra personala. Din nefericire nimeni nu este ferit de momente de involutie, de acest pericol fiecare trebuie sa se fereasca singur.

Pe seama unor emotii puternice, mai ales daca acestea sunt promovate excesiv in media, putem fi tentati sa adoptam anumite idei, care nu sunt compatibile cu sistemul nostru de valori. Este bine sa nu cadem in asemenea capcane.

Multi sunt acum de parere ca pedeapsa cu moartea ar rezolva unele probleme. Este ceva extrem, dar sunt multe alte idei pe care suntem tentati sa le acceptam, datorita ambalajului in care primim informatiile. Fiecare este liber sa gandeasca, fiecare este liber sa analizeze care ganduri sunt ganduri proprii, conforme cu propriul sistem de valori si care sunt gandurile altora, pe care suntem pe punctul de a le adopta.

Relationarea cu ceilalti trebuie sa fie in directia incercarii de a ridica pe altii la nivelul nostru, de a ne ridica la nivelul unora care pot reprezenta modele pentru noi, nu coborarea la nivelul unora care ne-ar trage in noroi.


Despre energie si informatie

De multe ori ni se intampla sa simtim un miros si sa ne aducem aminte de o mancare preferata, de un loc preferat sau o persoana draga. Ne simtim bine in aceste momente si intr-un fel retraim clipe fericite din viata.

Acelasi lucru se poate intampla vazand o poza, un obiect, auzind o voce, o melodie sau un sunet specific, citind o carte sau un articol, ajungand intr-un anumit loc, care ne aminteste de altul, asemanator, etc..

Toate lucrurile despre care ne amintim exista sub forma energetica si informationata, iar noi ne conectam la ele, ceea ce ne face sa retraim acele clipe frumoase, aducandu-le in prezent. Aceste energii si informatii sunt benefice pentru noi, atata timp cat le pastram la locul lor, ca amintiri frumoase, si nu le comparam cu viata nostra de acum.

Din pacate si traumele suferite in trecut le putem aduce in prezent, ele ne vor afecta negativ daca nu ne putem detasa de ele. In cele mai grave cazuri persoana poate retrai atat de intens anumite traume din trecut, ca si cum i s-ar intampla din nou si din nou, producand sau mentinand boli dintre cele mai grave.

Energia si informatiile nu dispar niciodata, dar este alegerea noastra pe ce ne concentram atentia, pentru ca acele lucruri ni le atragem in viata.

Directionandu-va atentia pe aspectele negative din viata, puteti ajunge la dezechilibru energetic, ceea ce in timp poate cauza boli. Boala nu este ceva care hop-top se intalneste cu noi din greseala, boala este o manifestare fizica a unui dezechilibru energetic si informational dobandit in timp.

Traiti o viata frumoasa, adunati clipe minunate, care peste ani sa fie amitiri placute. Traiti fara frici si iubiti mult.

Vindecarea Reconectiva ajuta la readucera echilibrului pierdut.


Decide si actioneaza, nu incerca

Le spun oamenilor, de cate ori am ocazia, sa dea comenzi clare si fara echivoc subconstientului, daca vor ca acesta sa faca o schimbare. De cele mai multe ori primesc raspunsul: “Da, am inteles, voi incerca si eu.”

Tocmai asta spun, sa nu incerci, ai mai incercat si nu ai reusit, eu iti spun sa decizi.

De exemplu, daca vrei sa slabesti, ai de facut cativa pasi simpli. Cauta o dieta potrivita, vezi ce trebuie sa faci, cum iti va schimba viata, cum se va derula faza de slabire, cum va fi apoi mentinerea greutatii. Stabileste clar de ce vrei sa slabesti, cat vrei sa slabesti, imagineaza-ti toate beneficiile pe care ti le va aduce o greutate corporala optima.

Dupa ce stii toate aceste lucruri, ia decizia. Ii transmiti subconstientului ca vei face aceasta cura de slabire asa cum scrie la carte, pana ajung la greutatea optima. Luarea acestei decizii va insemna ca subconstientul va actiona in aceeasi directie, te va ajuta sa slabesti, in plus nu vei pofti nici dulciurile, nici sucurile, ca sa amintesc doar doua dintre cele mai importante surse de ingrasare.

Decizia ta va schimba modul in care subconstientul iti coordoneaza corpul si nu trebuie sa apelezi la vointa.

In principal din cauza dulciurilor consumate in exces, am ajuns la o grutate corporala cu cca. 20% peste cea optima (cea pe care am avut-o intre 18 si 45 de ani). Am decis acum vreo doua luni sa revin la acea greutate la care m-am simtit cel mai bine, la care am functionat cel mai bine. Respect cateva reguli, dar nu este greu, nu mi se pare un efort. Cantarul mi-a aratat azi dimineata o diferenta de doar 3,1 kg fata de greutatea tinta, iar pana la sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai diferenta va fi zero.

Consider ca pentru organismul uman consumul de alcool nu este benefic, asa ca de cativa ani buni am decis sa nu mai consum alcool, asa am facut, asa a ramas. Nu eram un consumator semnificativ, dar de la putin la nimic, este un pas destul de mare.

Acum mai bine de douazeci de ani am decis sa nu mai fumez, iar in urma deciziei nu numai ca m-am lasat definitiv de fumat, dar nici nu am poftit vreodata tigara, cum li se intampla celor care incearca.

Ia si tu o decizie, schimba-ti viata in bine. Decide orice, subconstientul te va asculta, te va ajuta.


Obisnuieste-te sa fii sanatos!

Sanatatea este stare normala a organismului uman. Da, este starea normala, strarea obisnuita, starea de echilibru. Boala este cauzata de un dezechilibru, acolo unde este echilibru nu exista boala, cele doua stari sunt incompatibile.

Echilibrul este mentinut de subconstientul individual si poate fi influentat de subconstientul individual si cel colectiv. Subconstientul este ca un program de calculator, care poate fi rescris in parte de informatii primite din exterior, sau decizii luate constient de catre individ. Raspunde docil la decizii ferme, fara echivoc (de azi nu mai fumez, de maine ma trezesc zilnic la ora 6, etc.), dar tinde sa pastreze starea actuala, de aceea expresiile cara lasa portite, nu le va lua in considerare (incerc sa, sper sa, daca voi reusi, etc.)

Un alt mod de programare a subconstientului este prin obisnuinta, facand ceva in acelasi mod timp de o saptamana, pana la o luna, asesta va fi preluat de subconstient si nu numai ca il vom face in continuare din obisnuinta, dar il vom face fara efort.

Cel mai periculos mod de programare a subconstientului este acela care se intampla din cauza informatiilor venite din exterior, rolul reclamelor fiind devastator. Nu putem sa ne ascundem de aceste reclame, date in mod repetitiv tocmai pentru a ne obisnui cu acele idei, pentru a ne convinge ca avem nevoie de ceva, pentru a le prelua in subconstient. Putem sa avem ganduri de respingere, putem sa constientizam ca ele nu ne sunt favorabile, iar aceasta constientizare si mai ales refuzul, vor impiedica instalarea lor in subconstient. Este bine sa tii minte o vorba din batrani: sa nu te legi daca nu te doare.

Trebuie sa stii un adevar foarte important: nimeni nu te poate vindeca. Ai citit corect, nimeni nu te poate vindeca, pentru ca orice vindecare este o autovindecare. Indiferent de tipul de tratament, acesta ajuta doar la eliminarea unor efecte (in cazul unei boli asociate cu febra se procedeaza la reducerea ei; in cazul taieturilor se dezinfecteaza rana si se tin apropiate cele doua parti; in cazul fracturii se aduc oasele in pozitie corecta si se imobilizeaza; etc.), dar vindecarea efectiva o face organismul. Vindecarea Reconectiva nu este exceptie de la aceasta regula, ea produce echilibrul energetic si informational care va face ca organismul sa produca o vindecare rapida, uneori miraculoasa. De aceea spunem ca prin Vindecare Reconectiva facilitam vindecarea, nu vindecam noi, facilitam de fapt autovindecarea.

Obisnuieste-te de aceea sa fii sanatos, sa crezi cu tarie ca din aceasta stare nu te poate scoate nimic si nimeni, sa nu iti fie frica de nicio boala, in general sa nu trebuie sa iti fie frica de nimic.

Daca din nefericire esti intr-o situatie de dezechilibru, cu sau fara manifestare sub forma de boala, nu ezita sa te programezi pentru sedinte de Vindecare Reconectiva.


Ganduri din timpul sedintelor

In timpul sedintelor de vindecare reconectiva exista o intreaga desfasurare de energii, vibratii, informatii, senzatii si, nu in ultimul rand, ganduri.

De multe ori am constatat ca gandurile care ne vin in minte pot avea legatura cu procesul, indiferent daca acestea sunt ideile practicianului de vindecare reconectiva sau ale clientului.

Am avut multe asemenea ganduri venite parca de nicaieri, dar care, dupa discutia avuta cu clientul, s-au dovedit a nu fi intamplatoare, ci avand legatura cu acesta. Am avut si cazuri in care clientul mi-a relatat ca i-a venit in minte un anumit gand despre o intamplare din viata, pe care o si uitase. Nu vreau sa interpretez insemnatatea sau semnificatia acestor ganduri, le-am punctat doar ca facand parte din experientele aferente vindecarii reconective.

Zile trecute, in timp ce faceam o vindecare reconectiva, fiind foarte concentrat pe ceea ce simteam, la un moment dat mi-a trecut prin mine un gand foarte interesant, acela ca unii carora le facilitez vindecarea reconectiva nu vor afla vreodata de ce boala aflata la nivel energetic s-a vindecat si care nu se va mai manifesta in plan fizic. 

De multe ori am recomandat oamenilor vindecarea reconectiva pentru echilibru, pentru invatare, pentru sport, pentru dezvoltare unor capacitati latente. Am tot vorbit de echilibru dar nu am focusat pe faptul ca unele dezechilibre din planul energetic pot fi in masura sa provoace anumite boli in plan fizic si, in lipsa revenirii la echilibru, de regula chiar o vor face. Vindecarea reconectiva poate produce aceasta reechilibrare.

 


Exemplu de Vindecare Reconectiva

M-a sunat cineva zilele trecute sa ii fac trei sedinte de Vindecare Reconectiva pentru ca este stresat, din cauza asta nu doarme noaptea, ceea ce ii afecteaza puterea de concentrare pe tip de zi, practic nu se poate concentra asupra muncii.

Am discutat pe tema asta mai bine de o ora, i-am explicat cum functioneaza subconstientul, cum poti sa ti-l reprogramezi, cum functioneaza Ho’oponopono (pe care il practic doar pentru mine si familia mea, dar il recomand oricui, cat de putin deschis la minte) si despre multe alte lucruri.

Am planificat cele trei sedinte de la distanta incepand din ziua urmatoare, iar clientul m-a sunat dupa fiecare sedinta si mi-a explicat ce a simtit. Dupa prima sedinta mi-a spus ca a simtit ceva ciudat in brate, pe care nu si le putea ridica, la fel s-a intamplat si cu picioarele. Fiind cu ochii inchisi, a vazut niste nori negri, deasupra carora se afla, si printre care lumina incerca sa patrunda de jos. Mi-a spus ca dupa discutia din ziua precedenta a dormit foarte bine.

La a doua sedinta s-a repetat oarecum senzatia cu membrele, la care s-a agaugat o senzatie de anesteziere a limbii, exact asa cum se intampla la o anesteziere in caz de interventie stomatologica. In plus a simtit o arsura la stomac. La a treia sedinta a adormit, mi-a putut relata doar ce a constatat dupa, faptul ca i-a disparut durerea din umeri…


Pages:1234