:::: MENU ::::

Autovindecarea, boli care se pot vindeca

Orice vindecare este o autovindecare

Organismul uman are toate mecanismele necesare pentru o functionare perfecta. Este capabil de a se autoregla in caz de schimbari in mediul inconjurator, dar si de a se autovindeca, atunci cand este necesar.

Autovindecarea este necesara atunci, cand starea de echilibru este perturbata de anumite evenimente fizice, sau unele de nivel mai subtil, care au legatura cu convingerile, trairile, emotiile si gandurile omului. In majoritatea cazurilor autovindecarea se produce fara vreun ajutor din afara, in cazuri mai grave apelam la medicina traditionala sau la cea alternativa. Ce se intampla de fapt?

In cazul medicinii traditionale, desi multi considera ca medicul este cel care i-a vindecat, de fapt nu este asa. Medicul nu face altceva, decat sa ajute, sa stimuleze sau sa creeze conditiile necesare organismului pentru a se putea (auto)vindeca. In cazul unor dezechilibre produse de accidente, dar si in foarte multe cazuri in care viata omului este in pericol iminent, medicina traditionala are o eficenta si utilitate de necontastat.

Medicina conventionala are insa si domenii in care pe langa faptul ca rata de succes nu este prea mare, tratamentele pentru unele boli mai creaza si dezechilibre suplimentare in organism, care duc la aparitia altor boli. Medicina traditionala actioneaza in mare masura asupra efectelor unor dezechilibre si nu asupra cauzelor. Bolnavii devin de foarte multe ori abonatii medicilor, farmaciilor.

Vindecare reconectiva, ca alternativa la medicina traditionala, este o vindecare de tip energetica si informationala, care in primul rand aduce echilibru in organism. In vindecarea reconectiva vorbim despre energie, lumina si informatie intr-o forma de curand prezenta pe planeta. Aceste frecvente ajuta organismul sa revina la starea initiala de echilibru.

Ce boli sunt vindecabile?

Din ce ati citit pana acum, cred ca singuri ati tras concluzia: daca bolile provin din dezechilibre, iar organismul uman are capacitatea naturala de a se autovindeca, inseamna ca oamenii se pot vindeca indiferent de boala. Cred cu tarie ca orice boala este vindecabila.

Iisus spune unei femei care s-a vindecat: “Femeie, credinta ta te-a vindecat.” ceea ce as traduce prin faptul ca o modalitate de a scapa de un dezechilibru, de o boala, este credinta. Credinta iti poate aduce acel echilibru cu care boala nu mai e compatibila si dispare.

Eu nu spun ca in vindecarea reconectiva ai nevoie de credinta, chiar nu ai nevoie, frecventele vindecarii reconective iti vor reimprospata programul care coordoneaza functionarea organismului, ca sa folosesc o expresie din domeniul informaticii, fara sa crezi, fara sa te rogi, fara sa meditezi, fara sa depui vreun efort. Pe de alta parte nu este usor sa ti se intample un lucru, daca crezi cu tarie ca nu ti se va intampla.

Vindecarea reconectiva nu vine de la practicianul de vindecare, el are doar rolul de facilita vindecarea, de a fi prezent acolo, cu tine, pentru ca tu sa primesti vindecarea pe care inteligenta universului o considera cea mai potrivita pentru tine. Vei primi o vindecare personalizata. De ce boli sau infirmitati vei scapa, ce alte beneficii vei avea, nu pot sa stiu. Nu exista o garantie, dar nu exista nici limitari.

Pana nu incerci, nu ai de unde sa stii, dar experienta arata ca aproape de fiecare data se produce o vindecare. Avantajul important este ca nu trebuie sa repeti vindecarea nici peste o saptamana, nici peste un an, nici mai tarziu, vindecarile pe care le primesti se intampla in cadrul primelor doua sau trei sedinte si sunt definitive. Aici platesti o singura data, nu ai nevoie de abonament.

 

 


So, what do you think ?